Fudbal

MIlan Zarić

09. 05. 2020. 06:54 0

Di Marijina žena ispljuvala Junajted, pa dobila odgovor

Anhel di Marija je 2014. godine došao u Mančester junajted kao veliko pojačanje iz Reala, ali nije opravdao uloženih 60 miliona evra. Nije se Argentinac snašao u Engleskoj, čemu u prilog najbolje svedoče reči njegove supruge Horheline Kardoso, koja je ispljuvala "crvene đavole".

Ona je istakla da je oduvek bila protiv selidbe na Ostrvo, nije joj se sviđao grad, ali da je na kraju popustila.

- Živeli smo u divnom Madridu, a Anhel je igrao za najveći i najbolji klub na svetu. Tamo je sve bilo savršeno: način života, klima, hrana... I onda mi jednog dana dolazi Anhel i govori da je dobio neverovatnu ponudu od Mančester junajteda. Poludela sam i rekla mu da tamo može da ode jedino sam, a da naša ćerka i ja ostajemo u Madridu. Insistirao je da svi zajedno krenemo i tako smo se našli u Mančesteru - rekla je ona.

Ispričala je da su u Madridu imali neugodnosti.

- Španci su nas prozvali plaćenicima. I znate šta - bili smo plaćenici! Ako radite u firmi i konkurentska forma dođe i ponudi vam duplo veću platu, naravno da ćete otići.

Ipak, istakla je da prelazak u Mančester ni po jednoj lepoj stvari neće pamtiti.

- Mančester je užasan, užasan, užasan... Nemam reči kojima bih opisala koliko je gadan. Godinu dana ranije smo bili kod Aguera i njegove supruge i videli smo o kakvoj se grozoti od grada radi. Čim smo izašli iz njihove kuće i krenuli ka aerodromu, rekla sam Anhelu: "Ako budeš morao da ideš bilo gde, idi gde hoćeš, samo nemoj u Englesku. Ovo je horor". I godinu dana kasnije završimo u Engleskoj, i to u njenom najgorem delu.

Di Marijina supruga je posle tih reči dobila odgovor, i to lično od pomoćnika gradonačelnika Saše Lorda, čiji su odgovor mnogi ocenili duhovitim.

- Slažem se s gospođom Kardoso u jednoj stvari, a to je da je taj transfer bio greška. Navijač sam Mančester junajteda celog života, pa je i za mene bilo jako teško gledati kako smo 60 miliona funti platili igrača kojeg smo godinu kasnije prodali kao jednog od najvećih promašaja u istoriji kluba - napisao je Lord.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati