Fudbal

M. Z.

02. 05. 2020. 08:15 1

Šakira i Pike razbesneli Špance (FOTO)

Kolumbijska pevačica Šakira i njen suprug Đerar Pike, inače defanzivac Barselone, izazvali su veliki gnev javnosti u Španiji.

Poznati bračni par je uslikan kako se šeta ulicama Barselone, gde odavno vladaju mere karantina zbog koronavirusa. Bes javnosti su izazvali jer su se nonšalantno šetali sa decom bez zaštitne maske, o čemu svedoče i reakcije na društvenim mrežama.

Da podsetimo, Španija je jedno od najvećih žarišta koronavirusa u svetu, Vlada je preduzela velike mere, produžila je karantin do 11. maja, pa upravo zbog toga nonšalantno ponašanje Đerara Pikea i Šakire dobija na značaju.

A kada je reč o njihovoj šetnji, zanimljivo je to da je njigov stariji sin nosio dres Bajerna sa svojim imenom, dok je Pike na ulicu izašao obučen u dres NBA ekipe Filadelfije Seventisiksers.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati