Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportski žurnal ]

06. 04. 2020. 12:44 0

Zvezdini igrači se odrekli MILION EVRA

Fudbaleri Crvene zvezde odrekli su se oko milion evra ukupnog neto iznosa koliko bi dobili na plate od strane kluba tokom trajanja epidemije koronavirusa, prenosi "Sportski žurnal".

Nakon sastanka, igrači su prihvatili predlog kluba da im se plate tokom perioda kada prihoda nema i kada je trebalo da pojedini transferi trebali popune budžet - prepolove.

Tako će klub sačuvati oko milion evra, a ovaj dogovor najviše je uticao na El Fardu Bena, koji je nedavno potpisao novi ugovor prema kojem zarađuje 650.000 evra godišnje. On je ostao bez nešto više od 60.000 evra, a slično su prošli i Ričmond Boaći, Seku Sanogo, Milan Borjan, Hoze Kanjas i Mateo Garsija.

Oko 50.000 evra će izostati sa računa Milošu Degeneku, Tomaneu, Mirku Ivaniću, Nemanji Milunoviću, Milanu Gajiću…

Kada se ubroje plate i Marka Gobeljića, Milana Pavkova, Dušana Jovančića i drugih, dođe se do pomenute cifre od milion evra.

"Sportski žurnal" najavljuje da postoji mogućnost da Crvena zvezda naredne sezone dogovori sa svojim fudbalerima da se odreknu 10 odsto plata zbog situacije koja je mnogo uticala na klub, ali da će im to biti nadoknađeno ukoliko se plasiraju u neko od evropskih takmičenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati