Fudbal

I. Đ.

05. 04. 2020. 16:26 1

Fudbaler Sitija pobegao iz izolacije kod prostitutki

Kejl Voker, najskuplji desni bek na svetu, prekršio je mere u klubu i pobegao iz karantina kako bi se družio sa prostitutkama.

Voker je iznervirao Engleze ne toliko zbog bega, već što je u vreme kada je bio sa "prijateljicama noći" tvitovao da svi moraju da ostanu kod kuće i čuvaju se.

- Ostanite kod kuće, stalno perite ruke i slušajte uputstva nadležnih službi jer samo tako možemo štiti ljude koji rade u našim bolnicama. Znam da je teško ne videti bliske ljude i ne družiti se s njima, ali prvo i osnovno, moramo misliti na zdravlje drugih ljudi i čuvati se da se ne zarazimo, ali i da ne zarazimo ostale - napisao je Voker što je iznerviralo jednu od prostitutki.

Ona je, besna na licemerje fudbalera priznala javnosti gde je bio i šta je radio dok je to tvitovao. Videvši da je na sebe navukao bes Ostrvljana, Voker je pokušao da ide na kartu oproštaja.

- Želim da se izvinim svima zbog onoga što se desilo prošle nedelje. Razumem da je moja pozicija profesionalnog fudbalera odgovorna i da moram da budem uzor. Izvinjavam se porodici, prijateljima, klubu i javnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati