Fudbal

Direktno.rs

04. 04. 2020. 17:23 0

Fudbaleri Zvezde pristali na smanjenje plata

U proteklih nekoliko dana je vladala neizvesnost oko toga da li će fudbaleri Crvene zvezde pristati na predlog uprave da im se smanji plata dok traje epidemija koronavirusa, međutim ta situacija je danas rešena.

Pronađeno je rešenje, pa će fudbaleri crveno-belih ispuniti želju generalnog direktora Zvezdana Terzića i odreći se polovine zarada barem u naredna tri meseca, dok će se o ostatku iz ugovora pregovarati u julu mesecu.

- Zadovoljstvo mi je da saopštim da su igrači Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu. To je dokaz da nismo selektirali samo dobre igrače, već i dobre ljude. Danas su upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji između ostalog sadrži predlog za umanjenje plate od 50 odsto u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive - istakao je Terzić.

Generalni direktor crveno-belih je istakao da je ova mera bila neminovna kako bi Zvezda sa što manje posledica izašla iz ovog teškog perioda.

- Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve sa namerom da sa što manje posledica prebrodimo predstojeću krizu - poručio je generalni direktor crveno-belih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati