Fudbal

Direktno.rs

03. 04. 2020. 09:05 0

Legenda Arsenala osula paljbu po Joviću

Naš napadač Luka Jović glavna je meta Arsenala u letnjem prelaznom roku, a stav o tom mogućem transferu izneo je bivši fudbaler "tobdžija" Kevin Kempbel, koji je za ekipu iz Londona igrao od 1988. do 1995. godine.

I oglašavanje bivšeg engleskog fudbalera neće se mnogo dopasti Joviću, budući da ne veruje da srpski napadač može da bude pojačanje za tim koji sa klupe vodi Mikel Arteta.

- Da li može da se uklopi u Arsenalov sistem igre? Mislim da ne. Mnogo gledam španski fudbal, gledao sam Jovića i ne mislim da bi se uklopio u našem klubu. Jednostavno, ni Zidan ga ne voli - rekao je Kempbel britanskim medijima.

On smatra da će napadači Aleksandre Lakazete i Pjer-Emerik Obamejang napustiti Arsenal na leto, ali da Jović ne može da ih odmeni.

- Arteta će ponovo morati da razmišlja i bude pametan. Za njegov sistem potrebni su posebni igrači. Trenutno postoji disbalans u ekipi. Biće mnogo promena, mislim da odlaze Obamejang i Lakazet - dodao je Kempbel.

Inače, pre Kempbela slično mišljenje o Joviću je izneo i proslavljeni defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand, koji je istakao da naš napadač ne bi predstavljao pojačanje za Arsenal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati