Fudbal

M. Z.

30. 03. 2020. 23:49 0

"Stručni štab Dinama zaradio pet miliona evra!"

Bivši prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić oglasio se na društvenim mrežama povodom smanjenja plata u zagrebačkom klubu.

Čelnici kluba odlučili su da smanje plate igračima i trenerima, ali oni predvođeni Arijanom Ademijem i strategom Nenadom Bjelicom to nisu prihvatili. Zbog toga je uprava odlučila da otpusti ceo stručni štab.

Zdravko Mamić se povodom svega toga oglasio na društvenim mrežama, gde je objavio da su trener Nenad Bjelica i članovi stručnog štaba u poslednjih 20 meseci zaradili oko pet miliona evra.

- Mesi i saigrači su se odrekli 70 odsto primanja, belgijski fudbaleri će mesečno preživljavati sa 13.000 kuna, Žilina, koja je sedmostruki prvak Slovačke, proglasila je bankrot, Kristijano Ronaldo, Juventus, Bajern Minhen i mnogi drugi su se solidarisali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi deo tereta. Sve uspehe klub je zaradio, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uslove rada kakve nema niko u ovom delu Evrope, a to će raditi i ubuduće. Game over - napisao je Mamić na Fejsbuku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati