Fudbal

M. Z.

15. 03. 2020. 15:03 0

Korona u Primeri: Pet članova Valensije zaraženo

Koronavirusom su prethodnih dana bili zaraženi fudbaleri iz nemačke, engleske i italijanske lige, dok u Primeri takvih slučajeva nije bilo. Sve do danas, kada je potvrđeno da je pet članova Valensije u karantinu zbog korone.

Najpre su španski mediji danas istakli da je zaražen Ezekijel Garaj, argentinski reprezentativac i nekadašnji defanzivac Reala, koji je u poslednje vreme van takmičarskog stroja, budući da je doživeo tešku povredu ligamenata kolena. Međutim, samo nešto kasnije je obelodanjeno da on nije jedini koji ima koronavirus.

Mediji sa Pirinejskog poluostrva su doneli informaciju da je još četiri člana Valensije (igrači ili članovi stručnog štaba) zaraženo, a sada je i obelodanjeno o kome se radi. Naime, kovonavirus imaju defanzivci Gaja i Mangala, ali i Kamarasa i Huan Alijaga, članovi stručnog štaba u ekipi sa "Mestalje".

I nakon objavljivanja imena zaraženih virusom korona došlo je do panike, budući da je Gaja odigrao ceo meč revanša osmine finala Lige šampiona protiv Atalante u utorak, dok je Mangala ostao van ekipe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati