Fudbal

Direktno.rs

10. 03. 2020. 09:53 0

Milivojević za 12 dana smršao skoro PET KILOGRAMA

Luka Milivojević neko vreme nije igrao za svoj Kristal Palas, ali bi uskoro mogao ponovo na teren, pošto se oporavio posle bolesti, zbog koje je izgubio kilažu.

- Bio sam bolestan prethodnih nekoliko nedelja. Izgubio sam 4,6 kilograma za 12 dana. Bio je to jako težak period za mene. Uspeo sam radeći u teretani da vratim deo kilaže, ali nije lako vratiti se na staru težinu. Najvažnije je da sam sad ponovo zdrav, potpuno spreman, treniram sa 100 odsto mogućnosti i srećan sam što sam se vratio na teren, da pomognem timu - otkrio je Milivojević u razgovoru za "South London Press".

On je istakao da je sjajna stvar što njegov tim niže pobede.

- Tri pobede u nizu i to bez primljenog gola - to je sjajna stvar. Svaki tim na svetu bi poželeo da može da ostvari takav skor, tako da smo u ovom momentu na svom vrhuncu. Mnogo smo srećni što smo već stigli do 39 bodova, to je veliko dostignuće za nas i već smo okrenuti narednoj utakmici. Ne bi bilo fer da pričam sada o nekim novim ciljevima, jer nam je pre početka sezone svima bio da završimo sezonu među prvih 10. Mislim da to možemo - ističe kapiten Palasa, koji naglašava da su on i njegovi saigrači uvek tu jedan za drugog - rekao je Milivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati