Fudbal

M. Z.

08. 03. 2020. 15:48 0

Ode Jović iz Reala, sledeća stanica Italija?

Naš napadač Luka Jović je došao prošlog leta iz Ajntrahta u Real za 60 miliona evra sa oreolom velikog pojačanja, ali se za sada situacija nije odvijala onako kako je on to želeo, pa se sve više spekuliše o njegovom odlasku iz Madrida.

Ne daje šansu srpskom reprezentativcu Zinedin Zidan, potpuno poverenje francuskog stručnjaka uživa Karim Benzema, dok Jović dobija minutažu na kašičicu. Kako sezona odmiče, tako je situacija za našeg špica sve gora, pa tako nije bio ni u protokolu za meč sa Barselonom, a neće ga biti ni u timu protiv Betisa.

To bi, kako piše španski "AS", moglo da uzrokuje njegov odlazak iz Madrida, a trenutno je najzainteresovaniji za njega Napoli, čiji je predsednik Aurelio de Laurentis počeo pregovore sa kraljevskim klubom.

Inače, Jovićev menadžer Falji Ramadani i De Laurentis su u odličnim poslovnim odnosima, pošto u Napulju igra već nekoliko igrača ovog agenta, među kojima je i naš as Nikola Maksimović.

Da podsetimo, Luka Jović je ove sezone odigrao 24 meča u svim takmičenjima za Real, na kojima je postigao dva gola i upisao je jednu asistenciju. Kada je reč o minutaži, na pomenute 24 utakmice srpski reprezentativac je igrao ukupno 770 minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati