Fudbal

[ Izvor: Beta ]

04. 03. 2020. 18:12 0

KRAJ BAJKE Omladinci Zvezde bez četvrtfinala LŠ

Omladinci Crvene zvezde nisu danas uspeli da se plasiraju u četvrtfinale fudbalske Lige šampiona, pošto su u Beogradu izgubili od danskog Midtjilanda sa 0:3.

Utakmica je odigrana na stadionu Voždovca, a Midtjiland je poveo u 43. minutu golom Nikolasa Madsena iz penala. Pobedu je obezbedio dvostruki strelac Oliver Jensen, golovima u 66. i 74. minutu.

Kada je reč o samom meču, izabranici Slavoljuba Đorđevića nisu imali mnogo šansi protiv jačeg i iskusnijeg protivnika (fudbaleri Midtjilanda su u proseku oko dve godine stariji od juniora Zvezde). Domaći tim je nošen podrškom "delija“ bio bolji na startu. Zvezda je prvi pokušaj imala u 10. minutu. Burmaz je lepo primio loptu, ali je šutirao visoko preko gola. Potom je Burmaz iz teške pozicije pokušao još jednom, međutim lopta je završila u naručju golmana gostiju Torsena.

Danci su pomerili težište igre na polovinu Zvezde sredinom prvog dela, ali nisu dugo uputili udarac u okvir gola. Sorensen je pokušao iz velike udaljenosti u 38. minutu, ali je lopta prohujala pored gola golmana Katića. Ipak, gosti su poveli u 43. minutu. Lukić je oborio vihornog Simsira, sudija je pokazao na belu tačku, a neumoljiv sa 11 metara bio je Madsen.

Pokušavali su omladinci crveno-belih da dođu do izjednačenja u nastavku, ali nisu uspevali ozbiljnije da ugroze gostujućeg čuvara mreže. Midtjiland je udvostručio prednost u 66. minutu. Simsir, koji je bio najbolji akter ovog duela, uputio je majstorski pas ka Sorensenu, koji je u situiaciji 1 na 1 nadmudrio Katića. Danci su do trećeg gola u 74. minutu. Lind je uposlio kapitena Sorensena, koji je iskosa sa leve strane šutirao i iznenadio Katića.

Midtjiland će u četvrtfinalu igrati protiv Ajaksa, koji je posle boljeg izvođenja penala pobedio Atletiko Madrid.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati