Fudbal

[ Izvor: Beta ]

26. 02. 2020. 21:23 0

Savo se oprostio od Tošića: Mnogo nas je zadužio

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević potvrdio je večeras da je Zoran Tošić napustio crno-bele i da će karijeru nastaviti u Kini.

Beogradski mediji objavili su ranije danas da se Tošić dogovorio sa Tajžu Juandom, klubom koji će naredne sezone igrati u drugoj lige Kine i da bi u četvrtak trebalo da potpiše ugovor na dve plus jednu godinu.

- Pričali smo o tome, sada je definitivno. Meni jedino ostaje da mu poželim sve najbolje u nastavku karijere. Zadužio je mnogo ovaj klub, sve nas i hvala mu od mene, svih nas, stručnog štaba, verujem i od svih igrača, na svemu što je uradio za ovu ekipu, ovaj klub - rekao je Milošević posle meča sa Proleterom.

Zatim je poželeo sve najbolje Tošiću u nastavku karijere.

- Da ga posluži zdravlje... Jedan fenomenalan momak, fenomenalan igrač. Doneo nam je dosta stvari u prethodnih godinu dana i nadam se da će nastaviti sa tim igrama i u Kini.

Trener Partizana se nakon toga osvrnuo na sam meč protiv Proletera u 23. kolu Superlige, u kom je Partizan slavio sa 3:1.

- Primarni plan ostvaren - tri boda. Jako bitno da smo se vratili na pobednički kolosek posle utakmice u Senti i jako bitno pred derbi da vratimo dobro raspoloženje, tako da smo najosnovnije uradili. Takođe, bitno je da se niko nije povredio, tako da je sve ovo što se danas izdešavalo baš po volji, onako kako smo priželjivali. Čestitam momcima na ozbiljnom pristupu tokom 90 minuta. Naravno, mi možemo mnogo bolje da igramo, ali ne bih sad trošio reči na te stvari, primarni cilj je ostvaren i to je najbitnije.

Na ruku crno-belima je išao i remi Crvene zvezde protiv Inđije - 1:1.

- Svakako nam prija, ali, ponoviću, treba da vodimo računa o sebi i onome što mi treba da radimo... Biće dosta priče o derbiju... Naravno da je moguć kiks, kiksunuli smo mi pre par dana, danas Zvezda, to se dešava, ali derbi je prilika da vidimo ko je gde u ovom momentu. Ne bih se mnogo osvrtao na to što je Zvezda igrala u Inđiji nerešeno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Priprema je pola posla

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati