Fudbal

M. Z.

26. 02. 2020. 08:59 0

"Nejmar hoće da se vrati? Prvo da se izvini"

Fudbaleri Barselone su remizirali sa Napolijem u prvom meču osmine finala Lige šampiona (1:1), pa su stekli prednost pred revanš na "Nou Kampu" 18. marta. Mesi nije uspeo da se upiše u strelce, ali je javnost na Pirinejima pomno slušala ono što je imao da kaže pre samog meča.

Mesi je otvorio dušu za "El Mundo Deportivo", pričao je o pričama da će otići iz Barselone, sukobu sa Abidalom, ali i eventualnom povratku Nejmara u redove šampiona Španije.

- Uvek sam imao opciju da odem. Imao sam mnogo prilika da napustim klub. Bilo je puno klubova koji su me želeli i bili su voljni da plate. Međutim, nikad nisam razmišljao da odem iz Barselone, pa tako ni sada o tome ne razmišljam. Želim da ostanem i da osvojim Ligu prvaka i Primeru. Ako i klub to želi, onda tu ne postoji nikakav problem - rekao je Mesi.

Kapiten Barselone se zatim osvrnuo na sukob sa Erikom Abidalom, sportskim direktorom Katalonaca.

- Ne znam na šta je Abidal mislio kad je ono rekao, ali sam odgovorio jer sam se osećao napadnuto. Rekao je da igrači kontrolišu dolaske i odlaske trenera. Pričao je da ja imam veliku moć donošenja takvih odluka. Staviti igrače u fokus kod otkaza trenera je ludo. Tehnički direktor je taj koji donosi odluke - rekao je Mesi.

As Barse je prokomentarisao i odlazak Kristijana Ronalda u Juventus.

- Bilo je jasno šta će se tu dogoditi. Kristijano Realu nije donosio samo golove, nego i mnogo drugih stvari. Normalno je da se oseti izostanak igrača koji daje po 50 golova po sezoni. On je fudbalski predator.

Osvrnuo se i na mogući povratak Nejmara.

- Pričao sam o tome mnogo puta. Želim da se on vrati u Barselonu jer je jedan od najboljih igrača na svetu. Uvek je hteo da se vrati, ali najpre mora da se izvini navijačima. Sa time treba početi - zaključio je Argentinac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati