Fudbal

Direktno.rs

19. 02. 2020. 18:01 0

Ovako je Savić predvodio slavlje Atletika (VIDEO)

Fudbaleri Atletika stekli su prednost u osmini finala Lige šampiona, jer su kod kuće savladali Liverpul sa 1:0, pa će u revanšu pokušati da sačuvaju prednost protiv aktuelnog šampiona Evrope i tako se plasiraju u u četvrtfinale.

"Jorgandžije" su u duel sa timom Jirgena Klopa ušli kao blagi autsajderi, međutim to se ne terenu nijednog trenutka nije videlo, pošto su Madriđani uspostavili terensku inicijativu i na kraju su slavili.

Atletiko je do pobede došao golom Saula Nigeza u četvrtom minutu, a dan nakon meča je usledilo veliko slavlje u teretani španskog kluba. A kako je to izgledalo, dočarao je u video snimku crnogorski reprezentativac Stefan Savić, koji je i predvodio proslavu velike pobede.

Nekadašnji defanzivac Partizana, Fjorentine i Mančester sitija je bio starter na duelu protiv Liverpula, posao je odradio besprekorno, pa je na kraju i imao mnogo razloga za zadovoljstvo.

- Odigrali smo veliku utakmicu protiv velikog tima, koji ima izuzetnu sezonu. Navijači su nas nosili, bili su neverovatni, dali su nam dodatnu energiju sa tribina. Oni su najbolji u Evropi, sa njima možemo da ostvarimo velike stvari - rekao je Savić posle rušenja aktuelnog prvaka Evrope.

Crnogorski reprezentativac je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu, pošto je napadački trio Liverpula Salah - Mane - Firmino bio gotovo neprimetan. O nemoći "crvenih" svedoči to što golman Atletika Jan Oblak nije imao nijednu intervenciju.

- Zaslužio je i on malo da odmori. Imali su fudbaleri Liverpula šanse, ali smo ih limitirali. Dobro smo pripremili utakmicu, odigrali smo je onako kako smo to želeli. Napravili su nam probleme prilikom iznošenja lopte, a možda nam je falilo malo brzine i odlučnosti u napadu. Mogli smo i do drugog gola - istakao je Savić.

Uprkos pobedi u prvom meču, stameni štoper se ne zavarava da je posao završen.

- Imamo iskustva iz prethodnih sezona, znamo šta se dogodilo Barseloni, biće mnogo teško u revanšu - podvukao je Stefan Savić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati