Fudbal

Direktno.rs

17. 02. 2020. 18:55 0

Tošić zbog koronavirusa trenira sa Zvezdom

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, Duško Tošić, zbog pauze koja je nastala u kineskom prvenstvu, usled epidemije korona virusa, nalazi se u Beogradu gde trenira sa izabranicima Dejana Stankovića.

Danas su fudbaleri Crvene zvezde nastavili sa treninzima, a na pomoćnom terenu ponovo su videli staro lice.

Tošić je dobio je dozvolu od svog matičnog kluba Gvangžua da trenira u Beogradu sa crveno-belima, a isto tako ga je Dejan Stanković rado prihvatio na treninzima. Dokle god bude trajala pauza u kineskom prvenstvu, Tošić će biti tu da pojača konkurenciju na Zvezdinim treninzima, a potom se vraća u Kinu.

- Zvezda je moj klub. Logično je da, kada već imam ovu prinudnu pauzu, nastavim da treniram i to baš ovde u Zvezdi. Srećan samo što nije postojala dilema da radim sa crveno-belima. Naravno, kada se pauza završi, vratiću se u Gvangžu koji mi je dozvolio da ovde radim sa Dejanom Stankovićem i njegovim timom. Potrudiću se da, dok sam ovde, kroz rad i dobru atmosferu pomognem Zvezdi na treninzima - istakao je Duško Tošić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati