Fudbal

Milan Zarić

16. 02. 2020. 16:56 0

Petarda "viole", Vlahović dva puta u metu

Fudbaleri Fjorentine demonstrirali su silu u 24. kolu Serije A, u kom su u gostima ponizili Sampdoriju sa čak 5:1. U ubedljivom trijumfu se posebno istakao naš napadač Dušan Vlahović, koji je postigao dva gola.

Da će "viola" doći do pobede, moglo je da se nasluti u osmom minutu, kada je autogolom Torsbija došla do prednosti, ali da će tim iz Đenove biti pregažen na svom terenu - to niko nije mogao ni da zamisli.

Ipak, već u prvom poluvremenu je bilo jasno da se Sampdoriji crno piše, pošto je naš mladi napadač Dušan Vlahović u 18. minutu sigurno izveo penal i duplirao je prednost gostiju. Sve dileme oko pobednika otklonio je Federiko Kjeza, takođe golom sa bele tačke u 40. minutu.

Iako je već tada bilo jasno da će Fjorentina da slavi, gosti nisu želeli da se zaustavljaju, što se posebno odnosilo na Vlahovića, koji je i u nastavku meča bio neumoljiv.

Tako je mrežu protivnika pogodio i u 57. minutu, i to nakon što se posle odbitka golmana našao na pravom mestu i samo je ćušnuo loptu u gol. Na 5:0 je povisio Federiko Kjeza, da bi poraz na kraju samo malo ublažio Manolo Gabijadini u 90. minutu.

Vlahović je odigrao svih 90 minuta u meču sa Sampdorijom, baš kao i Nikola Milenković, koji je u poslednjoj liniji odigrao bez greške.

Kada je reč o ostalim mečevima, Juventus je bez Kristijana Ronalda lako izašao na kraj sa Brešom, koju je savladao sa 2:0 golovima Dibale i Kvadrada, dok je Parma u gostima savladala Sasuolo sa 1:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati