Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Redstarbelgrade.rs ]

28. 01. 2020. 19:54 0

Dug Zvezde regulisan, ostalo još "vrlo malo"

Predsednik Nadzornog odbora FK Crvena zvezde Dragan Milošević govorio je o poslovanju kluba iz Ljutice Bogdana, naglasivši da je gotovo ceo dug od 60 miliona evra, koji je bio prisutan 2014. godine regulisan.

- Od duga iz 2014. godine koji smo zatekli, a on je iznosio oko 60.000.000 evra, Crvena zvezda je danas dužna oko milion i po evra. Sve ostalo je regulisano. Ostala su potraživanja prema Goranu Druliću koja iznose oko 800 hiljada evra, kao sporazum prema jednom bivšem predsedniku od 100.000 evra. Tu je uključen i deo poreskog duga iz reprogama obaveza do 2015. godine. Maksimalno milion i po evra je ostalo od tih 60 miliona, rekao je Milošević za sajt "Redstarbelgrade.rs".

Milošević je takođe istakao da je klub regulisao obaveze prema Agrobanci, uz plaćanje kamata. Podsetimo, pominjao se dug od 17 miliona evra.

- Agrobanka je rešena. Sve obaveze su izmirene i državi je plaćeno više nego što bi ona to dobila po tržišnoj vrednosti.

Prema rečima Miloševića, Zvezda je nastavila sa ulaganjima.

- Realan novčani dug iznosi oko 25 miliona evra, ali deo tih obaveza dospeva tek 2021. godine. Ulagali smo u strukturu i medija blok, dodao je predsednik Nadzornog odbora Crvene zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati