Fudbal

Direktno.rs

28. 01. 2020. 15:24 0

KRAJ Vulićević ide u penziju

Biće u sredu svečano u Humskoj. Samo nekoliko meseci nakon što je "večiti kapiten" Saša Ilić otišao u penziju, crno-beli će ispratiti još jednog nekadašnjeg nosioca trake. Tačku na igračku karijeru staviće Miroslav Vulićević.

Iskusni desni bek je odlučio da okonča karijeru sa 34 godine, i to posle isteka ugovora, jer je procenio da nema potrebe da ide koju stepenicu niže, te nije želeo da se bilo kome ponovo dokazuje.

Već od četvrtka Vulićević kreće u novu fudbalsku misiju, jer će zaplivati u trenerske vode. Naravno, slede mu godine učenja, dobijanja licenci, studiranja fudbala sa neke druge strane. Dakle, učiće fudbal od nule.

Desni bek iz Leposavića je u Partizan došao 2013. godine i za šest sezona odigrao 156 utakmica i postigao jedan gol. Put je trebalo mnogo ranije da ga dovede u Humsku, još dok je bio igrač Javora, ali je tada greškom tadašnje uprave crno-belih, ipak, otišao u Vojvodinu, pa preko Novog Sada stigao na Topčidersko brdo.

Vulićević je sa Partizanom osvojio dve titule i četiri Kupa i posle 20 godina je odlučio da stavi tačku na karijeru dugu 20 godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati