Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: SK ]

26. 01. 2020. 17:00 0

Silovita četa "građana" pregazila Fulam

Fudbaleri Mančester Sitija plasirali su se u osminu finala FA kupa, pošto su na "Etihadu" rezltatom 4:0 savladali drugoligaša Fulam, za koji zbog povrede nije nastupio srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Ključni momenat meča dogodio se već u šestom minutu kada je Rim dobio crveni karton zbog povlačenja Gabrijela Žesussa kao poslednji igrač odbrane i uz to je dosuđen i penal. Pogodak je postigao Ilkaj Gundoan, a već u 19. minutu prednost je duplirao Bernardo Silva.

U drugom poluvremenu još dva puta je Siti savladao golamana Rodaka. Gabrijel Žezus je u 72. minutu pogodio na asistenciju Kansela, dok je u 75. natrčao na odbitak posle jednog velikog kiksa odbrane tima sa "Krejven kotidža".

U poraženoj ekipi zbog povrede nema Aleksandra Mitrovića. Parovi osmine finala biće naknadno izvučeni, a tim Pepa Gvardiole svoj naredni duel igra protiv Mančester junajteda u Liga kupu u sredu.

U ostalim mečevima četvrtog kola najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu Mančester Junajted gostuje Tranmiru, a Liverpul igra protiv Šruzberija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati