Fudbal

[ Izvor: Beta ]

25. 01. 2020. 22:50 0

ŠTA OVO BI? Atalanta "uništila" Torino - 7:0!

Fudbaleri Atalante demonstrirali su silu u 21. kolu Serije A, jer su u gostima do nogu potukli Torino savladavši ga sa neverovatnih 7:0.

Blistao je na ovom meču Josip Iličić, koji je postigao tri gola. Prvi put se u strelce upisao u 17. minutu, kada je loptu na levoj strani protivniku oduzeo Palomino, uposlio je odličnog napadača, koji je načeo "bikove".

Zatim su se u strelce upisali Robin Gosens i Duvan Zapata, koji su doneli prednost od 3:0, pa se pitanje pobednika više nije postavljalo. Ali, nisu se igrači Atalate na tome zaustavljali, već su nastavili da terorišu protivnika.

To je najčešće činio Josip Iličić, koji je drugi gol postigao u 53. minutu, i to na spektakularan način. Napravili su faul igrači Torina na više od 40 metara od svog gola, Iličić je na brzinu izveo slobodan udarac, sve je iznenadio i gotovo sa pola terena je postigao gol.

Isti igrač je samo minut kasnije kompletirao het-trik, da bi se do kraja meča u strelce upisao još dvostruki strelac Luis Murijel.

Torino je kod rezultata 5:0 ostao sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Armanda Ica, dok je utakmicu završio sa dva, jer je crveni karton u 89. minutu dobio srpski fudbaler Saša Lukić.

Atalanta je peta na tabeli italijanskog prvenstva sa 38 bodova, dok Torino ima 11 manje i zauzima 10. mesto.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati