Fudbal

[ Izvor: Mozzart sport ]

24. 01. 2020. 15:13 0

Prvo pojačanje u Humskoj: Partizan doveo Matića

Fudbalski klub Partizan je doveo prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, pošto je crno-beli dres zadužio Bojan Matić, napadač Vojvodine.

Kako poiše Mocart sport, Partizan će na ime obeštećenja za angažovanje korpuletnog napadača morati da izdvoji 120.000 evra. Čini se da je Partizan dobro prošao, ako se zna da je reč o jednom od najznačajnijih fudbalera Vojvodine u jesenjoj polusezoni, u kojoj je postigao devet golova.

Rođeni Zrenjaninac, koji je afirmisao golovima u Mačvi, potpisaće ugovor sa Partizanom do 2022. godine. Na taj način biće ispunjena velika želja trenera Partizana Sava Miloševića koji je Matića apostrofirao kao igrača koji će predstavljati idealnu podršku Umaru Sadiku.

Još tokom letnjeg prelaznog roka iskusni golgeter rođen u Zrenjaninu pominjao se kao želja Partizanovog stručnog štaba. Vojvodina je odlučila da ga zadrži. Dobrim igrama Matić je potvrđivao status jednog od najboljih špiceva u ligi, koji je počeo da stvara u Mačvi. U jednom periodu je sam nosio ekipu iz Šapca i leta 2018. godine zaslužio transfer u korejski Seul.

Međutim, u Aziji se zadržao svega šest meseci. Igrajući za Vojvodinu od marta 2019. godine Matić je rehabilitovao karijeru. Dao je i gol u prolećnom meču protiv Partizana, pa je sigurno da je Savo Milošević do tančina upoznat sa njegovim kvalitetima.

Nepoznato je samo kada će se novi napadač pridružiti ekipi Partizana, pošto je danas doputovao u Belek sa Vojvodinom. Moguće je da će se vratiti sa crno-belima u Beograd za tri dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati