Fudbal

Direktno.rs

24. 01. 2020. 12:15 0

PRIVIDAN MIR Terzića "delije" čuvaju do leta

Fudbalski klub Crvena zvezda je ovih dana na nogama, posebno nakon objave rata "delija" generalnom direktoru Zvezdanu Terziću na košarkaškom duelu sa Albom. Intervencijom "s vrha", dogovoreno je da prvi čovek crveno-belih ostane na funkciji do leta, u postizanju cilja: osvajanja titule i ulaska u jedno od evropskih takmičenja.

Iako je ekipa na pripremama van zemlje, živo je na "Marakani", pogotovo posle fotografije koja je izašla u javnosti, na kojoj je Zvezdan Terzić u Banjaluci sedeo u društvu navijača Partizana. To, naravno, nije naišlo na pozitivan odjek kod pristalica Zvezde, koji su nekoliko dana posle sporne fotografije vređali generalnog direktora kluba, da bi mu na utakmici sa Albom pogrdno skandirali.

Vrh države, koji ne krije da je obojen u crveno-belo, izvršio je pritisak na pojedine grupe sa severne tribine da popuste, pao je i okvirni dogovor da Terzić ostane u Ljutice Bogdana do leta. Navijači su uprkos svemu, pogotovo stariji, razočarani "Terzićevim društvom" u Banjaluci i istrajni su u tome da mu više ne daju podršku, kada je njegova uloga u Zvezdi u pitanju.

Ovom dogovoru se može dati epitet "usiljen stav", jer je bilo dosta disonantnih tonova, ali je na kraju odlučeno da se stvori prividan mir kako bi stručni štab i tim uz podršku uprave stigli do željenih rezultata (trofeja).

A onda će leto...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati