Fudbal

[ Izvor: Beta ]

22. 01. 2020. 22:51 0

Lester ubedljiv, Junajted poražen na "Old Trafordu"

Fudbaleri Lestera pobedili su na svom terenu ekipu Vest Hema sa 4:1, u utakmici 24. kola Premijer lige, dok je Totenhem na svom terenu slavio protiv Noriča sa 2:1, dok je Mančester junajted na "Teatru snova" izgubio od Barnlija sa 2:0.

Lester je nakon prvog poluvremena imao prednost od 2:0 golovima Harvija Barnsa u 24. i Rikarda Pereire u petom minutu nadoknade.

Na 2:1 smanjio je Mark Nobl u 50. minutu sa penala, Ajose Peres je u 81. minutu takođe bio precizan sa bele tačke, a isti igrač je sedam minuta kasnije postavio konačnih 4:1.

Ono što baca senku na ovu pobedu je povreda Džejmija Vardija, koji je u 43. minutu morao da napusti teren.

Fudbaleri Mančester junajteda nastavili su da razočaravaju svoje navijače. "Đavoli" su na domaćem terenu poraženi od Barnlija rezultatom 2:0.

Gosti su na "Old Trafordu" došli do vođstva preko Krisa Vuda u 39. minutu, da bi Džej Rodrigez u 56. minutu povisio na 2:0. Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat.

Dele Ali je pogodio u 38. minutu za vođstvo Totenhema, izjednačio je Temu Puki iz jedanaesterca u 70. minutu, a sva tri boda domaćem timu doneo je Son Heung Min deset minuta kasnije.

Totenhem je, posle devete pobede u šampionatu, šesti na tabeli sa 34 boda, dok je Norič poslednji sa samo 17 osvojenih bodova.

Fudbaleri Totenhema u narednom kolu Premijer lige dočekuju Mančester siti, dok Norič ide u goste Njukaslu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati