Fudbal

Direktno.rs

19. 01. 2020. 23:04 0

Juventus i Barselona slomili otpor rivala

Fudbaleri Juventusa savladali su na domaćem terenu Parmu rezultatom 2:1, dok je Barselona minimalnim rezultatom (1:0) bila bolja od Granade.

Dvostruki strelac za "staru damu" bio je Kristijano Ronaldo. Portugalac je doveo u vođstvo šampiona Italije u 43. minutu, Kornelijus je u 55. anulirao vođstvo domaćina, da bi Ronaldo drugim golom na meču u 58. minutu postavio konačan rezultat. 

U ostalim mečevima Serije A Milan je na domaćem terenu savladao Udineze sa 3:2, Roma je u gostima trijumfovala protiv Đenove (3:1). Inter je kiksnuo protiv Lećea odigravši samo 1:1, a isti rezultat bio je na meču Bolonja - Verona. Bređa i Kaljari su remizirali rezultatom 2:2.

Juventus je prvi na tabeli sa 51 bodom, četiri više od drugoplasiranog Intera, odnosno šest od Lacija koji je na trećem mestu.

Što se najjačeg španskog prvenstva tiče, Barselona se mučila na "Nou Kampu" protiv Granade, a 15 minuta pre kraja meča Lionel Mesi postigao je pogodak za trijumf Katalonaca.

U današnjim mečevima Majorka je ubedljivo savladala Valensiju (4:1), Betis je kod kuće sa 3:0 pobedio Real Sosijedad, dok je Espanjol u gostima trijumfovao protiv viljareala rezultatom 2:1. Nerešeno su odigrali Atletik Bilbao i Selta - 1:1.

Barselona se ovom pobedom izjednačila na čelu tabele sa Real Madridom i oba tima imaju 43 boda, osam više od madridskog Atletika i Sevilje koji dele treću poziciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati