Fudbal

Milan Zarić

18. 01. 2020. 22:42 0

Vlahović golčinom dotukao Napoli (VIDEO)

Naš mladi napadač Dušan Vlahović još jednom je potvrdio da se nalazi u izuzetnoj formi, u šta su se uverili fudbaleri Napolija, kojima je nekadašnji fudbaler Partizana dao gol u pobedi Fjorentine - 2:0.

Vlahović je "eksplodirao" krajem 2019. godine, kada je dobio nešto veću minutažu, a što mu je dalo dodatno samopouzdanje da nastavi da trese mreže.

To se najbolje videlo u utakmici 20. kola Serije A, u kojoj je Fjorentina savladala Napoli u gostima sa 2:0. Vlahović nije meč počeo od početka, već je šansu dobio od 66. minuta umesto Patrika Kutronea i nije mu trebalo mnogo da zatrese mrežu "napolitanaca".

Ušao je srpski napadač u igru kada je vodila Fjorentina sa 1:0 golom Federika Kjeze, da bi "viola" prednost duplirala u 74. minutu, dakle samo osam minuta nakon Vlahovićevog ulaska.

Dobio je mladi napadač loptu na desnoj strani od Pola Lirole, odlično se snašao, izbacio je direktnog čuvara i milimetarski preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca je matirao Davida Ospinu za vođstvo od 2:0, što je, ispostavilo se kasnije, bio i konačan rezultat ovog meča.

Tako je postigao četvrti gol u ovoj sezoni i potvrdio je da će biti jako oružje Fjorentine u nastavku meča. Podsetimo i to, starter na meču protiv Napolija bio je Nikola Milenković, dok je mladi reprezentativac Srbije Aleksa Terzić ostao na klupi.

"Viola" je posle ove pobede skočila na 11. mesto sa 24 boda, koliko ima i Napoli, ali je za poziciju lošije plasiran od Fjorentine zbog gol-razlike.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati