Fudbal

14. 12. 2019. 19:02 0

(VIDEO) VAR se pokvario: Ovo u Bundesligi nije penal

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda deklasirali su Majnc (4:0) u 15. kolu Bundeslige, a jedna situacija sa ovog meča izazvala je veliku pažnju. Ne, nisu to bili golovi i pobeda gostiju, već odluka sudije da u 15. minutu ne dosudi očigledan penal za "milionere".

Naime, u tom 15. minutu, pri rezultatu 0:0, po levoj strani je prošao Marko Rojs i pokušao je da ubaci loptu po zemlji u kazneni prostor Majnca. Sve je učinio defanzivac domaćih Džeri Sent Džast kako bi to sprečio, u čemu je kasnije i uspeo, ali na nedozvoljen način.

Uklizao je holandski štoper, lopta ga je pogodila u obe ruke, da bi je zatim Sent Džast uhvatio sa obe ruke i zajedno sa njom je klizio ka gol-aut liniji.

Marko Rojs je besno gestikulirao sudiji da bi morao da dosudi penal, jer je igranje rukom bilo očigledno, međutim glavni sudija Kortus je samo pokazao da se meč nastavi. Što je još komičnije, konsultovao se sa sudijama u VAR sobi, koje su pregledale snimak i javile su mu da tu nema ničega spornog.

Da li je baš tako, možete da se uverite u priloženom video snimku. Posle svega viđenog u Majncu komotno može da se zaključi da se VAR pokvario.  

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati