Fudbal

[ Izvor: Beta ]

13. 12. 2019. 16:07 0

"Šteta zbog Evrope": Borjan je imao posebnu poruku za navijače

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je danas da je šteta što ekipa nije prošla dalje u Evropi i istakao da je predstojeća utakmica sa Čukaričkim u Superligi Srbije veoma važna.

- Šteta što nismo prošli dalje u nokaut fazu Lige Evrope, ali bože moj, sve je to fudbal. Generalno smo imali još jednu uspešnu sezonu, drugi put zaredom igrali smo Ligu šampiona, tokom cele godine ostvarivali veoma dobre rezultate. Ostalo nam je prvenstvo i Kup i voleo bih da navijači u nedelju dođu i dobro popune stadion jer nam je ovo poslednja utakmica u ovoj godini, a veoma je značajna. Učinićemo sve da ih obradujemo novom pobedom i da na lep način zaokružimo godinu i proslavimo jesenju titulu. Navijači bi trebalo da veruju u ovu ekipu jer mi verujemo u sebe - rekao je Borjan za klupski sajt.

Zvezda će u nedelju protiv Čukaričkog u Superligi Srbije igrati poslednju utakmicu u 2019. godini. Crveno-beli su lideri u prvenstvu sa 52 boda, 10 više od drugoplasirane Vojvodine, 11 od Partizana, a 12 od Čukaričkog koji je na četvrtoj poziciji.- Prednost jeste značajna, ali sve to može da se promeni na proleće. Zbog toga mi uvek gledamo samo sebe, ne osvrćemo se iza već posmatramo ono što nas čeka. Naša filozofija je već poznata, u svaki meč ulazimo da pobedimo i da osvojimo duplu krunu ove godine. Ja verujem u to, kao što verujem u naše navijače - istakao je kanadski reprezentativac.

Odložena utakmica šestog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog igraće se u nedelju od 15 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati