Fudbal

Direktno.rs

12. 12. 2019. 23:11 0

Milošević: Zaslužili smo proleće u Evropi!

Trener Partizana Savo Milošević bio je prezadovoljan izdanjem crno-belih u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope protiv Astane 4:1, istakavši da je njegov tim igrama na kontinentalnoj sceni zaslužio nokaut fazu.

- Čestitke momcima, prvo poluvreme je bilo najbolje u ovoj polusezoni. Po igri smo zaslužili da prođemo grupu, često prođu timovi sa osam bodova, ali to nama nije pošlo za rukom. Bilo je teško, i tri kruga kvalifikacija... Kada se sve sabere moramo da budemo zadovoljni. Evropa nam je donela dosta toga, i finansijski, ali generalno igrački. Uživao sam u ovom meču i zahvalio bih se navijačima koji su došli u velikom broju, to je bila jedna od ključnih stvari. Nismo očekivali toliko pristalica - objasnio je Savo.

Da li su navijači prepoznali sve ono što rade crno-beli u ovoj sezoni, pa je zato bio stadion puniji nego inače?

- Nije na meni da o tome pričam, ali sam rekao na startu sezone da će se publika vratiti ako proceni da to što gleda vredi. Kao i u svakom klubu na svetu, definitivno su i tribine zadovoljne kako smo igrali do sada.

Suma je postao pravi vođa ofanzive i kreator igre Partizana, zbog čega je posebno zadovoljan Milošević.

- Danas smo se dogovorili oko produženja ugovora, zato je to bilo duplo slavlje kada je proslavio gol kod naše klupe. Znači nam i mnogo nam je dao ove polusezone, to je pravi Suma koga su svi čekali još od kad je došao u Humsku. Sve ovo što smo videli za šest meseci daje utisak da je on igrač koji pravi razliku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati