Fudbal

Direktno.rs

12. 12. 2019. 14:36 0

Ništa od Zvezde: Katai se seli u Los Anđeles

Aleksandar Katai je pre dva dana zvanično postao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Čikagom i vrlo brzo bi mogao da pronađe novi klub. Povremeni reprezentativac Srbije će ostati u SAD, samo će se preseliti u Los Anđeles.

Među navijačima Crvene zvezde se pojavila nada da bi lucidni dribler mogao da se vrati u Ljutice Bogdana, a ta nada je porasla nakon što je Čikago propustio priliku da sa fudbalerom iz Srbobrana produži ugovor.

Međutim, ta nada je bila kratkog daha, jer je Aleksandar Katai dobio ponudu iz Los Anđelesa, koji će mu, kako stoje stvari, biti sledeća destinacija.

Važno je ovde napomenuti da u nije u pitanju LA Galaksi, za koji je donedavno nastupao Zlatan Ibrahimović, već se radi o FK Los Anđeles, koji je osnovan pre pet godina. Za vrlo kratko vreme je uspeo da obezbedi potpis fudbalera koji su ostavili trag u Evropi, među kojima je svakako najveće Karlos Vela, koji je tokom karijere igrao za Arsenal, Seltu, Sosijedad...

Njemu bi uskoro trebalo da se priključi Aleksandar Katai, a ovaj transfer bi mogao da se ozvaniči vrlo brzo. On će u Los Anđeles doći kao slobodan igrač, ali će Čikago ipak dobiti minimalna novčana sredstva, na ime kompenzacije.

Podsetimo, Katai je igrao za Čikago od 2018. godine i za to vreme je zabeležio 62 nastupa, na kojima je postigao 18 golova. Pre kluba iz MLS lige nastupao je za Vojvodinu, OFI, Olimpijakos, Platanijas, Crvenu zvezdu i Alaves.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati