Fudbal

Milica Božinović

12. 12. 2019. 09:40 0

(VIDEO) Žander nije mogao da dođe sebi posle kobne greške

Fudbaleri Crvene zvezde su se u sredu oprostili od učešća u Evropi, pošto su u poslednjem kolu Lige šampiona u gostima poraženi od OIimpijakosa (0:1). Takvom ishodu kumovao je Žander, levi bek crveno-belih, koji je u 87. minutu napravio penal i tako je poslao Grke u šesnaestinu finala Lige Evrope.

 

Imali su izabranici Vladana Milojevića sve u svojim rukama do tog kobnog 87. minuta. Na ruku im je išao rezultat, jer im je remi bez golova obezbeđivao evropsko proleće, mada je rezultat mogao da bude i povoljniji samo da je Tomane u finišu prvog poluvremena iskoristio penal. Činilo se da se promašaj portugalskog napadača neće obiti o glavu i da će Zvezda, ipak, uspeti da prezimi u Evropi, kao i pre dve sezone, ali... Kardinalna greška Žandera ju je koštala toga.

Naime, levi bek crveno-belih, koji je u igru ušao u 82. minutu umesto Milana Rodića, potpuno nepotrebno je igrao rukom u svom šesnaestercu samo pet minuta kasnije, te je skrivio penal. Dobio je El Arabi poklon koji je zgrabio oberučke, postigao je gol i tako je odveo Olimpijakos u šesnaestinu finala LIge Evrope.

Fudbaleri Zvezde su pokušali da stignu prednost protivnika, ali u tome nisu uspeli, pa je evropska priča za njih bila okončana. A kada je sudija Danijele Orsato odsvirao kraj utakmice, u plač je briznuo tragičar Žander. Bio je svestan kakvu je grešku napravio, pa je bio neutešan.

Pokušao je Tomane da ga smiri, prilazili su brazilskom defanzivcu i igrači Olimpijakosa kako bi ga nekako smirili, međutim reči utehe u tim trenucima nije bilo. Uplakan je napustio stadion "Karaiskaki", svestan da je njegova greška koštala crveno-bele mesta u Ligi Evrope. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati