Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: RTS ]

11. 12. 2019. 23:27 3

Milojević: Ako sam odgovoran, napustiću klub

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je razočaran posle poraza od Olimpijakosa (0:1) u poslednjem kolu grupe B Lige šampiona i eliminacije iz Evrope.

Crveno-belima je tako malo nedostajalo da obezbede evropsko proleće, jer su do 87. minuta imali povoljnih 0:0, ali je tada Žander nepromišljeno igrao rukom. Takav poklon je El Arabi oberučke prihvatio i doneo je trijumf Olimpijakosu.

- Kao prvo hteo bih da čestitam Olimpijakosu i da mu poželim mnogo sreće u nokat fazi Ligi Evrope. Što se nas tiče... To naše putovanje se završilo u 87. minutu. Ja mogu da budem ponosan na igrače. Sve je na kraju stalo u ovih 90 minuta, ali kada se posmatra sve, od prvog kola, ja generalno posmrtano stvarno mogu da budem zadovoljan i naročito ponosan na sve što su ovi momci uradili do sada - rekao je Milojević.

Zatim se strateg crveno-belih osvrnuo na analizu samog meča.

- Mi smo došli da odigramo dobro. Znali smo otprilike šta nas čeka i mi smo, u većem delu, neutralisali Olimpijakos tamo gde je on najubojitiji. U nekoliko navrata morate da imate i sreće u ovakvim duelima. Sve je stalo u dva jedanaesterca: mi nismo iskoristili svoj, oni svoj jesu i to je glavni utisak.

Prokomentarisao je i to što je penal u prvom poluvremenu izveo Tomane, a ne kapiten Marko Marin,

- Marin je taj koji odlučuje da li će da šutne, sledeći je Tomane. Marin je procenio da nije u tom trenutku sposoban da šutne, dao je Tomaneu i to je to - rekao je Milojević.

 

Na kraju, trener Crvene zvezde je prihvatio odgovornost za eliminaciju iz Evrope, ali je poslao i poruku koja je odjeknula.

- Ja ću kao odgovoran čovek da kažem da je, uvek, odgovornost moja, i to najveća odgovornost. Preuzeću tu odgovornost i zaista nemam nikakav problem da to javno kažem. Pravićemo analizu čim se završi sezona. Vidim da je većina (analiza) i kod nas, a ne samo u ovoj utakmici, nego u svim koje smo odigrali do sad, bila za mene neshvatljiva, ali... Takvi smo ti mi. Ja ću preuzeti odgovornost i u svakom slučaju mi predstoje razgovori sa upravom, pa ako sam odgovoran, napustiću ja klub- rekao je Milojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati