Fudbal

A. B.

12. 12. 2019. 07:50 0

"FLEŠBEK" Dugo će boleti utakmica u Pireju!

Posle poraza od Olimpijakosa u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona (1:0), Zvezda se oprostila od evropskog proleća na čijem je pragu bila sve do 87. minuta. Razočarani navijači nisu mogli, a da se ne podsete sličnih scenarija koji su zadesili crveno-bele kroz istoriju.

Žanderov neshvatljiv potez i igranje rukom u kaznenom su zavili u crno Milojevićeve izabranike, a "delije" krenule da se prisećaju sličnih trenutaka koji su pogodili pristalice srpskog šampiona direktno u srce.

Čuveni Strazbur, 2:0 za Zvezdu i siguran prolaz u 1/16 finala Kupa UEFA... Ali, dogodio se Gameiro.

Današnji napadač Valensije je sa dva pogotka u poslednjim trenucima susreta u Francuskoj ukrao crveno-belima proleće na kontinentalnoj smotri.

Ispostavilo se dosta godina kasnije da je gostovanje kod bilo kojih "trikolora" bolno, pa je Zvezda izgubila plasman u grupnu fazu Lige Evrope u Bordou takođe u poslednjim trenucima.

Kao i u Pireju, skrivljen je penal koji nikako nije morao da se dogodi...

Kada se radi o igri na jedan gol, i kako je taj samo jedan šut uspeovao da pokvari sve planove Zvezdi, valja pomenuti Rendžers u kvalifikacijama za LŠ 2007. godine.

U tadašnjem dvomeču sa "policajcima" pogodak na "Ajbroksu" je pao u poslednjim minutima, da bi Škoti na "Marakani" odoleli u revanšu - 0:0.

Moskovski CSKA je pre dve godine na našem najvećem stadionu izvukao remi, Zvezda je promašivala kolosalne prilike, a u Rusiji je opet, jedan udarac bio dovoljan da nokautira crveno-bele fudbalere.

Loša sreća, neopreznost, panika ili nešto drugo, više nije ni važno. Zvezda će morati da se strpi do leta, a onda opet napadne jedno od dva evropska takmičenja kroz kvalifikacije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati