Fudbal

[ Izvor: Beta ]

11. 12. 2019. 19:46 0

"Deca su napravila čudo, Zvezda ne mora da brine za budućnost"

Trener omladinaca Crvene zvezde Slavoljub Đorđević rekao je da su mladi fudbaleri tog kluba pobedom nad Olimpijakosom i prolaskom u narednu fazu Lige šampiona napravili čudo.

- Čestitam mojim igračima na velikom uspehu koji su postigli. Malo je ljudi verovalo u njih. Ovo što su uradili kao najmlađi u Ligi šampiona, sa suženom rotacijom igrača, uz uporedno igranje domaćeg prvenstva je za svaku pohvalu. Imaju veliki karakter i pokazali su još jednom da Zvezda ne mora da brine za budućnost - rekao je Đorđević posle meča u Atini.Zvezdini omladinci su pobedili Olimpijakos sa 1:0 i tako prošli u narednu fazu Lige šampiona kao drugoplasirani u Grupi B, iza Bajern Minhena, a ispred Totenhema i grčkog kluba.

- Ušli smo bojažljivo u taj meč, bio je težak trenutak za nas, imali smo i neke kikseve u prvenstvu, ali su na tom susretu videli da ne zaostaju za evropskim ekipama. Potom je došao susret sa Olimpijakosom i tu su videli da imaju kvalitet da prođu grupnu fazu. Ostvarili smo veliki napredak u prethodnom periodu, u svakom segmentu.Čestitao je svojim igračima na napretku tokom sezone i zahvalio je rukovodstvu kluba, a pre svega Draganu Mladenoviću i Nikoli Jeliću.

- Svi su napredovali, svaka im čast. Želeo bih da zahvalim rukovodstvu Crvene zvezde, Zvezdanu Terziću i Mitru Mrkeli, ljudima iz Omladinske škole, pre svih Draganu Mladenoviću i Nikoli Jeliću koji su jedini uz mene, verovali u ovu decu, kao i navijačima koji su nas maksimalno podržavali u svakom meču.

Slavoljub Đorđević nije želeo da razmišlja o potencijalnom rivalu u narednoj fazi, koga će Zvezda saznati u ponedeljak.

- Još su sveži utisci, nismo ni stigli da razmišljamo o tome. Ovo je bila kvalitetna grupa, igrali smo sa mnogo dobrim ekipama. Ko god da bude protivnik, to je dvomeč, nešto je drugačije u odnosu na grupnu fazu. Ono što mogu da obećam je da će deca dati maksimum protiv bilo kog rivala - zaključio je trenert Zvezdinih omladinaca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati