Fudbal

Direktno.rs

09. 12. 2019. 15:53 0

Razotkriveni predsednik Loznice PRETIO porodici Mirka Poledice

Nakon što je otkriveno da je namestio tri utakmice, predsednik Loznice je vidno uznemiren zbog otkrivenih malverzacija, rešio da preti Mirku Poledici i njegovoj porodici, predsedniku Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost jer se posebno pozabavio slučajem koji je potresao našu fudbalsku javnost.

Pre dva dana je u javnost izašao audio snimak na kom se čuje kako predsednik Fudbalskog kluba Loznica, Vlastimir Lukić, otvoreno govori o nameštanju utakmica, u toku čega dolazi do žučne rasprave sa jednim fudbalerom.

Kako javljaju mediji, sve ovo se dogodilo pre dve godine, a ovo je jedan od delova tog razgovora.

- Momci, 'ajde ovako da se pogledamo u oči, a ja ću vam sve reći jednom po jednom. Kažu, neko nezadovoljstvo vlada. Ja nisam doveo ovde fudbalere da se borimo za opstanak i kupovao tri utakmice... Znate li gde bismo mi bili sada da nismo završili te mečeve. Ne bismo nigde bili! 'Ajde, sad ćemo pojedinačno - rekao je Lukić, a nakon svađe sa jednim fudbalerom kog je zvao prema nadimku - Vaske, usledilo je:

- Izlazi napolje! Izlazi napolje! Znaš kad ćeš sad da dobiješ ispisnicu - urlao je Lukić nakon što mu je fudbaler odgovorio tokom rasprave.

U ponedeljak se na Fejsbuku oglasio Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost, odnosno njegov predsednik Mirko Poledica koji je poslao uznemirujuće saopštenje u javnost, a prenosimo ga u celosti.

- Poštovani,

Čovek koji je snimljen u priznanju nameštanja tri utakmice zove se Vlastimir Lukić i aktuelni je predsednik FK Loznica iz Loznice.

Vlastimir Lukić je danas pozvao jednog bliskog člana moje porodice da joj objasni koliko je on opasan. Nažalost, nije bio dovoljno hrabar da pozove mene, uglavnom ti hrabri samo zovu osobe suprotnog pola a ona je nakon razgovora bila vidno uznemirena i uplašena. Kroz moj desetogodišnji rad u fudbalu prošlo je na desetine "Vlastimira Lukića" i nikada nijedan nije mogao da me uplaši, niti će. Današnjem "opasnom" Vlastimiru Lukiću javno obećavam da će biti krivično gonjen i da će veoma brzo biti bivši fudbalski funkcioner.

S poštovanjem, Mirko Poledica - objavljeno je na Fejsbuk stranici Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati