Fudbal

Direktno.rs

07. 12. 2019. 20:58 1

SKANDAL Predsednik Loznice priznao da je kupio tri utakmice

Fudbaleri Loznice, koji se takmiče u Srpskoj ligi Zapad, u centru su velikog skandala, jer je njihov predsednik Vlastimir Lukić priznao da je kupio tri utakmice u tekućoj sezoni! Tome u prilog govori audio snimak, u čiji je posed došao portal Direktno.rs.

Lozničani se trenutno nalaze na četvrtom mestu trećeg ranga našeg fudbala. Na poslednja dva meča nisu znali za pobedu, što je prilično razljutilo Vlastimira Lukića, koji je u razgovoru sa fudbalerima priznao da je ovaj tim zahvaljujući nelegalnim radnjama slavio na tri utakmice.

- Momci, 'ajde ovako da se pogledamo u oči, a ja ću vam sve reći jednom po jednom. Kažu, neko nezadovoljstvo vlada. Ja nisam doveo ovde fudbalere da se borimo za opstanak i kupovao tri utakmice... Znate li gde bismo mi bili sada da nismo završili te mečeve. Ne bismo nigde bili! 'Ajde, sad ćemo pojedinačno - poručio je između ostalog Lukić fudbalerima Loznice, što se jasno čuje na audio snimku.

U daljem toku razgovora predsednik ovog srpskoligaša je išao od fudbalera do fudbalera i pitao ih koliko im klub duguje novca. I u razgovoru sa jednim igračem, kog je Lukić imenovao sa "Vaske", došlo je do žučne svađe.

- Izlazi napolje! Izlazi napolje! Znaš kad ćeš sad da dobiješ ispisnicu - urlao je Lukić nakon što mu je fudbaler odgovorio tokom rasprave.

Ostaje da se vidi kakvi će biti dalji potezi ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije prema predsedniku Loznice, pa i samom klubu, jer je Lukić javno priznao da je namestio tri utakmice.

Da podsetimo, nedavno su Smederevo i Kabel zbog nameštanja meča u Prvoj ligi Srbije kažnjeni drakonski - oduzeti su im bodovi, a moraće da plate i milionsku novčanu kaznu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati