Fudbal

[ Izvor: Beta ]

07. 12. 2019. 19:00 0

"Hteo sam da vidim u kakvoj su formi pojedinci pred Olimpijakos"

Fudbaleri Crvene zvezde su u 20. kolu Superlige Srbije savladali Spartak sa 3:1, što je bila generalna proba pred meč Lige šampiona sa Olimpijakosom (sreda, 21 sat). Trener crveno-belih Vladan Milojević je duel sa Subotičanima iskoristio da kombinuje, ali i da odmori neke fudbalere za meč u Pireju.

- Početak utakmice je bio dosta nepovezan. Imali smo mnogo promena u ekipi, jer sam želeo da isprobam neke igrače koji dugo nisu igrali. Hteo sam da vidim u kakvoj su formi pred meč sa Olimpijakosom. Imali smo vrlo zahtevan duel u Lučanima i morao sam pažljivo da selektiram tim, kao i da odmorim pojedince. Videli ste Žandera posle dužeg vremena, oporavio se od povrede i postigao pogodak. Da nema pravila o strancima, sigurno bi imali mnogo veću korist od njega - rekao je Milojević.

Duel sa Spartakom nije dobro počeo za crveno-bele, budući da su primili gol u 21. minutu, ali su već do poluvremena uspeli da preokrenu.

- Spartak je bio odličan danas. Prave dobre rezultate u finišu sezone i u njima se ogleda rad Vladimira Gaćinovića i njegovog stručnog štaba. Ušli smo u nervozu posle primljenog gola, ali prekomandom Vukanovića u špic, zaigrali smo sa dva klasična napadača, što nam je olakšalo posao. Drugo poluvreme smo u potpunosti iskontrolisali i mislim da smo zasluženo trijumfovali.

Osvrnuo se Milojević i na fenomenalan gol Tomanea kojim je, prema njegovim rečima, utakmica bila rešena.

- Tomaneov gol je prelomio meč. Moram da ga pohvalim. Iz utakmice u utakmicu pokazuje sve bolju igru i siguran sam da će na proleće pokazati zbog čega smo ga doveli i da će da pruži Zvezdi i navijačima ono što se najviše očekuje od njega. Tomane je profesionalac, uvek je razumeo zbog čega ga nema u timu i nije pravio probleme. Mi imamo nezgodnu situaciju jer je postojala mogućnost da će Boaći ili Pavkov da odu tokom leta, ali se to nije dogodilo. Pritom je tu i Krstović, jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera na ovim prostorima. Imamo četiri perfektna špica, a svima njima su potrebni minuti, jer napadač zavisi od samopouzdanja koje stiče na taj način.

Crvenu zvezdu u sredu od 21 čas očekuje susret sa Olimpijakosom, a Milojević je na današnjem meču isprobavao različite taktičke varijacije.

- Hteo sam danas da vidim pojedine igrače. Probavao sam neke varijante, pa su nam dva ofanzivna vezna fudbalera Jovančić i Ivanić, igrali nešto povučenije. Zadovoljan sam kako je to izgledalo. Nama je ovo bila 33. utakmica u sezoni, što je neverovatno. Želimo da protiv Olimpijakosa i Čukaričkog odigramo što bolje i da nakon toga odemo na zasluženi odmor - istakao je Milojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati