Fudbal

Milan Zarić

06. 12. 2019. 22:36 0

Strašna partija: Grujić asistent i strelac u remiju Herte

Fudbaleri Herte remizirali su sa Ajntrahtom u gostima (2:2) u 14. kolu Bundeslige, a ovaj duel u potpunosti je obeležio naš Marko Grujić, koji je bio asistent i strelac na ovom meču.

Veoma dobro su gosti iz Berlina ušli u duel, jer su u 30. minutu došli do prednosti. Marko Grujić je lucidnim potezom uposlio Lukebakija, koji se stuštio ka golu Ajntrahta i doneo je prednosti Herti.

Ali, to nije bilo sve, jer su plavo-beli iz nemačke prestonice duplirali prednost u 63. minutu, za šta najviše zasluga ima naš fudbaler, nekadašnji vezista Crvene zvezde. Odlično je ispratio akciju Herte posle prekida, našao se sam na drugoj stativi posle pravovremenog dodavanja Dedrika Bojate i nije mu bilo teško da zatrese mrežu rivala i dovede goste na korak do pobede.

Međutim, trijumf je na ovom meču ostao nedostižan za ekipu iz Berlina, koja je prednost do dva gola prokockala do kraja. Tako je tim iz Frankfurta najpre smanjio zaostatak u 65. minutu preko Hinteregera, da bi Sebastijan Rode u 86. doneo bod Ajntrahtu.

Za domaći tim je svih 90 minuta odigrao Filip Kostić, dok je u 84. ušao mladi napadač Dejan Joveljić. Treći Srbin u dresu Ajntrahta, Mijat Gaćinović, nije igrao zbog povrede. 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati