Fudbal

Milan Zarić

05. 12. 2019. 21:11 0

"Sad je kasno za Real": Levandovski razgalio navijače Bajerna

Poljski fudbaler Robert Levandovski već godinama blista u dresu Bajerna, ali se prethodnih sezona spominjalo kako bi mogao da napusti MInhen i da se okuša u dresu madridskog Reala. Ipak, ako je verovati rečima odličnog špica, to se neće dogoditi.

Levandovski je povezivan sa Realom u prethodne dve sezone, a promenom menadžera i angažovanjem Pinija Zahavija samo je nagovestio da bi mogao da promeni sredinu. Međutim, to se nije dogodilo.

Ostao je poljski napadač u Bajernu, što se na kraju pokazalo kao odličan potez, budući da nemilice rešeta mreže protivnika, a na meču sa Crvenom zvezdom je ispisao istoriju Lige šampiona, budući da je postigao četiri gola za 14 minuta.

Levandovski je tokom ceremonije dodele Zlatne lopte pričao sa francuskim medijima i istakao je da je i pre prelaska u Bajern bio zainteresovan za selidbu u Real.

- Pre pet ili šest godina tako nešto se naziralo. A sad? Sad je kasno za to. Imam 31 godinu i želim odigrati koju sezonu više. U Bajernu sam, gde sam veoma srećan. Ako pogledate poslednjih deset godina, Bajern je u svakoj sezoni igrao u polufinalu, četvrtfinalu ili finalu Lige šampiona. Ukoliko igrate za jedan od najvećih klubova na svetu, teško je promeniti sredinu. Naravno, Real Madrid je osvojio trofej u Ligi šampiona tri godine u nizu, ali, znate, u Bajernu imam sve što mi je potrebno - rekao je Levandovski.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati