Fudbal

Milan Zarić

05. 12. 2019. 16:54 0

Ibra otvoreno: Zašto je poslao u bolnicu Materacija i šta mu je rekao Stanković

Proslavljeni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović je u intervjuu za "GQ" govorio o mnogo interesantnih detalja iz karijere, a svakako je jedna od najzanimljivijih anegdota bila ona kako je povredio nekadašnjeg saigrača Marka Materacija.

Naime, Materaci je bio poznat kao jedan opd najgrubljih fudbalera na Apeninima, što je najbolje na svojoj koži osetio Ibrahimović dok je nosio dres Juventusa.

- Sećam se da je u jednom trenutku naleteo na mene kao ubica i povredio me. Bio je čvrst igrač i to je u redu. Međutim, postoje dve vrste takvih fudbalera. Jedni od njih imaju nameru da vas povrede. I Maldini je bio oštar, ali njegove namere su bile drugačije - rekao je Zlatan.

I čekao je švedski fudbaler dugo da se osveti protivniku, budući da je idealan trenutak dočekao četiri godine kasnije, nastupajući za Milan.

- Dočekao sam priliku da na Materacija startujem kung-fu udarcem, čime sam ga poslao u bolnicu. Stanković me je nakon toga pitao: "Zašto si to uradio?" Odgovorio sam mu: "E, na to to sam čekao četiri godine". Sve se vraća, sve se plaća - rekao je Ibrahimović, koji je samo dve godine ranije imao priliku da nastupa sa Materacijem u Interu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati