Fudbal

Direktno.rs

04. 12. 2019. 19:40 0

"Neću čekati da me oteraju, idem pre toga"

Trener Partizana Savo Milošević bio je razočaran posle poraza od Napretka u Humskoj 3:2, a nakon susreta istakao je da će uvek izabrati da sam ode pre nego što krenu glasine o njegovoj ostavci.

- Imali smo veliki broj šansi i opet smo bili neuspešni... Posle ovoga je moj status, ali i mnogih igrača, pod velikim znakom pitanja. Postoji mogućnost da je ekipa umorna od velikog broja utakmica, nemamo veliki fond igrača, to je jedan od razloga. Tu je i koncentracija, nema je na nivou da se rezultat održi, ima i taktičke nediscipline. Dešavalo se da kada malo spustimo gard, imamo limit. Kad ova ekipa nije na maksimumu, ako se malo spustimo, to ode predaleko. Očigledno je da ni ja ne uspevam da rešim to. Budimo realni, neko će morati da ide - rekao je Milošević.

Bilo je reči i da Milošević ima podršku navijača, što je on presekao.

- Ja mislim da neću čekati da me teraju. Uvek sam birao u životu da ja odem pre nego što me teraju - poručio strateg crno-belih.

Nakon ovog meča, Partizan je četvri sa 38 bodova, dva manje od Čukaričkog, četiri manje od Vojvodine i čak 11 manje od Crvene zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati