Fudbal

Direktno.rs

04. 12. 2019. 17:55 0

"SIMPOSAR 2019" I DIREKTNO.RS Sve je spremno za spektakl u Sarajevu

Osmi međunarodni simpozijum o sportu i prvi međunarodni festival dokumentarnog sportskog filma "Simposar 2019" održaće se od četvrtka do subote u Sarajevu.

I ove godine okupiće se brojni poznati sportski radnici iz BiH i regiona, a ovaj put će najzvučnija imena biti ona iz zagrebačkog Dinama, koji je ove sezone čak u igri za plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

Tako će na simpozijumu čiji je jedan od sponzora i naš portal direktno.rs, na festivalu svoje mesto naći Zdravko Mamić, trener "modrih" Nenad Bjelica, kao i najveća zvezda Dani Olmo, te reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak. Prisustvo su najavili i trener Željezničara Amar Osim i najbolji BiH atletičar Amel Tuka.

Specijalni gost iz Beograda će biti Raša Radovanović, legenda naše košarke, jedini živi Srbin koji je osvojio olimpijsko, svetsko i evropsko zlato, a uz to bio evropski klupski šampion sa Bosnom 1979.  godine. Proslavljeni as dobiće nagradu za životno delo.

Predsednik organizacionog odbora ove godine je donedavni trener FK Sarajevo Husref Musemić, a deo organizacije pripala je i istaknutom bosansko-hercegovačkom režiseru Dini Mustafiću.

Prema rečima osnivača i direktora Međunarodnog sportskog simpozijuma Sabahudina Topalbećirevića, najpoznatijeg sarajevskog sportskog TV novinara,  i ove godine će svi posetioci uživati u kvalitetnom programu s akcentom na zanimljive i uspešne dokumentarne sportske filmove.

Tri naslova koja privlače najviše pažnje su "Pariz 1999 – dvadeset godina poslije", "KK Bosna" i "Uvik Isto".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati