Fudbal

Direktno.rs

03. 12. 2019. 16:10 0

"Iza mene dva naoružana Srbina, a ja potpisujem ugovor..."

Ilan Arauho Dalinja, nekadašnji fudbaler Brazila, ispovedio se "Lekipu" i ispričao situaciju o potpisivanju ugovora sa Ažaksiom u kom su određenu ulogu imali naši ljudi.

- Nakon kratkih angažmana u Vest hemu i Internacionalu u leto 2011. došao sam u Ažaksio na dogovoreni potpis ugovora. Ali nedelju dana se ništa nije događalo, da bi onda konačno po mene došao predsednik kluba Alain Orsoni - započeo je Dalinja.

Potom je objasnio kako je došlo do potpisivanja ugovora.

- Pokupio me u blindiranom BMW-u i iako je bilo dogovoreno na odemo na ručak u tom primorskom gradu, primetio sam da se penjemo u planine Korzike. Kada sam pitao predsednika zašto je došlo do promene plana, objasnio mi je da je za njega previše opasno da ruča u Ažaksiu. Tako smo došli do neke zabiti. Tamo sam ušao u sobu bez prozora, gde sam potpisao ugovor za Ažaksio dok su iznad mene stajala dva naoružana Srbina - objasnio je fudbaler koji je u tri navrata nosio dres Brazila.

Ostaje pitanje kako je Dalinja znao da su u pitanju naši ljudi, jer je inače strancima teško da razlikuju Balkance koje stavljaju u isti koš, ali svakako je filmska priča koja je uzela dosta pažnje javnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati