Fudbal

Milan Zarić

03. 12. 2019. 13:00 0

(VIDEO) Pižon: Zvezdaši treba da pune Marakanu

Vladimir Petrović Pižon, četvrta Zvezdina zvezda, u Leskovcu je, tokom sada već tradicionalne "Crveno-bele večeri", jasno stavio do znanja navijačima koliko je bitno da stadion "Rajko Mitić" bude pun na svakom meču.

Crveno-beli su napunili stadion na meču Lige šampiona protiv Bajerna, međutim ni huk navijača nije bio dovoljan da se izbegne težak poraz od evropskog giganta (0:6).

- Vidite koliko jedna pobeda ili jedan poraz menjaju ljude. I nama je teško, nemojte da mislite da je lako. Ali, setimo se samo gde je Zvezda bila pre tri godine. Imali smo tada dug od 50 miliona evra i samo smo želeli da ih vratimo, pa tek onda da računamo na rezultate. A mi smo dve godine zaredom igrali u Ligi šampioona, što je fantastičan uspeh - rekao je Vladimir Petrović.

Stadion "Rajko Mitić" je bio pun na mečevima sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom, a četvrta Zvezdina zvezda apeluje da to bude slučaj i na prvenstvenim mečevima.

- Svi u klubu bismo želeli da imamo pun stadion. Jer, ako bi on bio ispunjen, onda bismo svi gledali bolje igrače. Kako? U tom slučaju bi bilo više novca za pojačanja. I zato zvezdaši treba da pune Marakanu - podvukao je Pižon.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati