Fudbal

M. Z.

03. 12. 2019. 11:52 0

Van Dajk prozvao Ronalda, pa osetio bes Kristijanove sestre

Defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk bio je drugi u izboru za najboljeg fudbalera Evrope. Završio je iza Lionela Mesija, ali i ispred Kristijana Ronalda, na čiji se račun i našalio na svečanoj ceremoniji u Parizu.

Naime, holandski fudbaler je u ponedeljak uveče prozvao Ronalda, i to nakon što ga je novinar pitao: "Ronaldo se nije pojavio na dodeli priznanja. Znači li to da imaš rivala manje?" Van Dajk je na to pitanje imao spreman odgovor.

- Da li mi je Ronaldo uopšte i bio rival? - istakao je Holanđanin.

Posle te njegove opaske odmah se oglasila sestra asa Juventusa Katija Aveiro, koja se oglasila na Instagramu.

- Mislim da ovde postoje ljudi koji su frustrirani! I izvan stvarnosti... Novinar: "Kristijano Ronaldo nije na ceremoniji. Da li je to jedan manje rival?" Van Dajk: "Da li mi je Kristijano Ronaldo stvarno rival?". Ovo je bio odgovor holandskog defanzivca koji nastupa za Liverpul, kada su ga pitali o odsustvu Ronalda sa ove ceremonije. Bilo je poznato da Ronaldo neće da osvoji nagradu, iako je osvojio važne titule sa klubom. Ali, to je neka druga stvar i u budućnosti ćemo videti u kom će smeru ići rasprava o fudbalu - počela je Ronaldova sestra.

A zatim se obrušila na Virdžila van Dajka.

- A sada, dragi Virdžile, gde god budeš otišao, Kristijano Ronaldo je na tom mestu već bio hiljadu puta. Vidi, moj dragi Virdžile, taj Kristijano je tri puta bio prvak države u kojoj ti igraš godinama i još nijednom nisi osvojio titulu. Kristijano je čak bio i najbolji igrač i strelac države u kojoj ti igraš. Usput, bio je mnogo mlađi od tebe. Zatim, dragi Virdžile, Kristijano je otišao u druge države i postao je najbolji igrač u istoriji Real Madrida. Real Madrid ti govori nešto, Virdžile? U tom klubu je pobedio tebe u finalu Lige šampiona.Kristijano ima pet Zlatnih lopti. Pobedio je tvoju Holandiju u finalu Lige nacija. Dragi Virdžile, on i u jednoj od poslednjih epizoda u karijeri osvaja više trofeja od tebe. Kad ti budeš imao pune ruke trofeja, onda ćeš moći da sedneš za isti sto sa njim. Odrasti i pokaži, kako se to kaže kod nas. Po mom mišljenju, Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler na svetu - istakla je Karija Aveiro.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati