Fudbal

Direktno.rs

22. 11. 2019. 13:48 0

SINIŠA, POBEDI! Mihajloviću presađena koštana srž nepoznatog donora

Naš trener Siniša Mihajlović, koji od jula vodi životnu bitku lečeći se od leukemije, napustio je bolnicu nakon trećeg ciklusa hemoterapije i tom prilikom je otkriveno da mu je presađena koštana srž.

To je danas potrvdila klinika "San Orsola" u Bolonji, u kojoj se Siniša i lečio.

- Siniša Mihajlović je danas, 22. novembra 2019. godine otpušten sa Instituta za hematologiju nakon što mu je urađena transplatacija koštane srži od nepoznatog donora 29. oktobra. Stanje pacijenta je i njegovi hematološki nalazi su zadovoljavajući - navodi se u saopštenju klinike "Sant Orsola".

Siniša Mihajlović je dobio tri runde protiv opake bolesti, a svaki put kada bi napuštao bolnicu, odmah bi se priključivao treninzima i mečevima Bolonje. Tako je bilo i ovoga puta, budući da je Miha sa suprugom Arijanom napustio kliniku, a onda je otišao da komanduje fudbalerima i pokuša da ih na što bolji način pripremi za naredne izazove.

Fudbaleri nisu krili zadovoljstvo što vide "Mistera" na treningu i nema nikakve dileme da će dati sve od sebe da usreće Mihajlovića i poklone mu pobedu protiv Parme (nedelja, 12.30).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati