Fudbal

[ Izvor: Beta ]

21. 11. 2019. 18:01 0

"NEMAMO PRAVO NA GREŠKU" Savo: Čast nam je što Rajković trenira sa nama

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je gust raspored pred njegovim timom i da sledi veoma bitna nedelja, počev od sutrašnjeg (18 sati) duela sa Javorom u 17. kolu Superlige Srbije.

- Pred nama je još jedan ciklus utakmica u ritmu četvrtak-nedelja. Nadam se da smo navikli na njega. Svaka pauza dobro dođe. Čeka nas veoma teška utakmica sa Javorom, a potom i Liga Evropa i verovatno najbitnija utakmica za nas u ovih šest meseci. Gust raspored i bitna nedelja za sve nas u klubu - rekao je Milošević pred duel sa Ivanjičanima.

Kada je reč o prvenstvu, Milošević je istakao da Partizan više nema pravo na grešku.

- Igrači su svesni da smo mnogo toga propustili u prvenstvu i da više nemamo pravo na greške. Nije problem izgubiti, ostvariti loš rezultat, ali ne smemo da dozvoljavamo da to bude iz indolentnosti. Nadam se da smo te neke lekcije uspeli da dobro naučimo i da se neće ponoviti.Dodao je da su se svi igrači već vratili sa reprezentativne pauze i da je to najvažnije, a o njihovom stanju će moći da kaže nešto posle treninga.

Pozitivno je govorio o Javoru i istakao da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

- Javor je u usponu formi, igra dosta dobro. Bilo nam je komplikovano u Ivanjici, kada smo imali mnogo sreće da dobijemo. Igraju opuštenije, samim tim i bolje nego na početku prvenstva. Igraju napadački fudbal, rasterećeni su i njima je predstojeća utakmica za uživanje. Utoliko su još više opasni.

Prelazak Strahinje Pavlovića u Monako za 10 miliona evra praktično je gotova stvar, ali Milošević nije želeo da komentariše taj transfer dok sve ne bude zvanično. 

- Pavlović ima karakter koji će mu obezbediti da se snađe u bilo kojoj situaciji. Ima igrača kojima ništa ne predstavlja prepreku. Da nije tako, ne bi mogao da igra na ovom nivou sa 18 godina. Ali, ne bih da ga hvalim, ima još mnogo da nauči da bi izrastao u to što svi očekuju.

Sa Partizanom trenira štoper Slobodan Rajković, koji je slobodan igrač, a Milošević nije mogao da kaže da li će on potpisati za crno-bele, iako je velika želja kluba.

- Bilo je nekih kontakata. Dugo ga znam. Žao mi je što nije našao klub. Imao sam letos volju da završim s njim priču. Nije se desilo, trenira individualno i nema nikakvih obaveza prema nama, niti mi prema njemu. Ne znam šta će se desiti u decembru. Treba da nam bude čast da jedan takav igrač trenira sa nama, mogu mnogo od njega da nauče. To je najiskrenije zajednički interes - rekao je Milošević.

Podsetimo, Partizan će posle Javora igrati u Ligi Evrope sa AZ Alkmarom utakmicu na kojoj mora da pobedi ako želi da ostane u konkurenciji za plasman u šesnaestinu finala ovog takmičenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati