Fudbal

A. B.

22. 11. 2019. 07:43 0

ESPN O SRPSKOM FENOMENU: Pobeđivanje sa igrice preneo u realan život!

Ugledni ESPN pomno prati šta radi Bežanija čiji je analitičar Andrej Pavlović, momak koji je preko igrice "Football manager" dobio poziv kluba da radi kao analitičar. A od njegovog dolaska ekipa niže samo pozitivne rezultate.

Sećate se Andreja Pavlovića koji je postao pravi svetski hit u fudbalskim okvirima, jer je zahvaljujući video igri "Football manager" dobio posao u FK Bežanija?

Sada je o njemu kratko pisao čuveni ESPN, objašnjavajući da je "pobeđivanje za računarom preneo i u realan svet", a evo i zašto.

- Pre mesec dana FK Bežanija angažovao je Andreja Pavlovića koji je dobio posao na poziciji analitičara zbog dostignuća na igrici "Football manager". Od tada, ekipa nije izgubila na šest mečeva, pet trijumfa i remi, i tako se popela sa 13. na šesto mesto tabele Međuopštinske lige Srbije - poručili su iz ESPN-a.

Bežanija je poslednji put poražena na gostovanju DIF-u sa 2:1, a od tada je krenulo sve uzlaznom putanjom.

Najpre je savladano Dedinje sa 2:1, potom je u goleadi sa Šećerancem sa Ade bilo 6:4, usledio je remi sa Rekreativom 011 (1:1), a onda nova tri vezana trijumfa protiv BUSK-a (1:3), Mladog Proletera (1:0) i Busija (6:1).

Podsetimo, nakon što je Bežaniji poslao izveštaj dostignuća sa novobeogradskim timom u "menadžeru", stigao je poziv i ponuda za posao, koji je oberučke prihvatio.

Pavlović je kao "trener Bežanije u menadžeru" osvojio šest Kupova Srbije, došao do polufinala Lige šampiona, a pobede nad Sitijem, Totenhemom i Bajernom su samo ukras blistave virtuelne karijere.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati