Fudbal

Direktno.rs

13. 11. 2019. 12:04 0

(VIDEO) Šta ste mu to pustili? Sudija umesto penala gledao snimak - PARKINGA

VAR tehnologija je od samog uvođenja donela kontroverze - jedni podržavaju pregledavanje snimaka spornih situacija, dok su drugi protiv nje. Međutim, u Izraelu je video tehnologija izazvala podsmehe.

Na početku sezone širom najjačih liga ljubitelji fudbala su mogli da se uvere kako se i posle korišćenja VAR-a donose pogrešne odluke, ali ono što se dogodilo u Izraelu definitivno nikada nije viđeno.

Naime, glavni arbitar meča Makabi Haifa - Beitar (3:1) u sudijskoj nadoknadi je koristio video tehnologiju kako bi proverio da li treba da dosudi penal za domaćina pri rezultatu 2:1. I tu dolazimo do komične situacije.

Jer, umesto da mu VAR pokaže snimak sporne situacije u kaznenom prostoru Beitara, na ekranu se pojavio snimak parkinga stadiona. Sve je to izazvalo podsmeh, a ana sreću ova odluka nije odlučivala oko konačnog pobednika. Sudija je na kraju odlučio da dosudi penal za Makabi iz Haife iz kog je domaćin postigao gol. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati