Fudbal

M. Z.

13. 11. 2019. 09:09 0

STERLING IZAZVAO HAOS "Bila je to žestoka tuča, hrana je letela na sve strane"

Fudbalere Engleske je zadesio ozbiljan skandal, jer je jedan od najboljih igrača reprezentacije Rahim Sterling ušao u obračun sa defanzivcem Liverpula Džoom Gomezom posle čega je izbačen iz nacionalnog tima. Ostrvski mediji su ove srede do tančina objasnili kako je došlo do žestokog obračuna.

 

Fudbaleri Engleske u ponedeljak su se okupili na početku priprema za meč sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i već prvog dana se dogodio incident. Njega je stvorio napadač Mančester sitija Rahim Sterling, koji je izgubio živce i napao je igrača Liverpula Džoa Gomeza, sa kojim je imao konflikt i u nedelju, tokom prvenstvenog duela dva kluba.

Skočio je Sterling sa saigrača iz reprezentacije, hvatao ga je za vrat, posle čega selektor Geret Sautgejt nije imao nikakvu dilemu, već je izbacio napadača iz nacionalnog tima, iako su startiji fudbaleri pokušali da ga odvrate od te odluke.

Ostrvski medij "Atletik" ove srede donosi nove detalje okršaja koji je uzburkao duhove u engleskoj reprezentaciji i narušio je atmosferu, koja je pred okršaj sa Crnogorcima bila idilična.

- Prema rečima svedoka, sukob fudbalera Mančester sitija i Liveprula na okupljanju reprezentacije Engleske trajao je tek 15-ak sekundi, ali je bio tako žestok da će definitivno ostaviti posledice na igrače, selektora i Savez - navodi "Atletik" i do tančina objašnjava pojedinosti sukoba: 

- Sve se odigralo u ponedeljak oklo 12.30 sati, i to za vreme ručka u trening kampu reprezentacije. Gomez, koji je tek došao na okupljanje, išao je od jednog do drugog igrača koji su ranije došli i ručali, te se sa svakim od njih rukovao. Na kraju je došao i do Sterlinga. Ali, on je odbio pruženu ruku i odbrusio mu: "Znači, misliš da si faca?". Zatim je ustao se i bacio se na Gomeza. Bila je to žestoka tuča, a hrana sa stolova letela je na sve strane. Sterling se zaista poneo kao dete - ističe izvor ovog britanskog medija.

Ostali engleski fudbaleri su bili uznemireni zbog ovog nemilog događaja.

- Sve nas je šokiralo ono što smo videli, jer se desilo iznenada i potpuno neočekivano. Satima nakon toga nismo mogli da verujemo šta se dogodilo - naveli su izabranici Gereta Sautgejta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati