Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Index.hr ]

12. 11. 2019. 12:38 0

IMA I TOGA Slovenci ne mogu da treniraju zbog LEPTIRA

Fudbaleri Slovenije u poslednja dva kvalifikaciona meča za odlazak na Evropsko prvenstvo igraju protiv Letonije 16. novembra, dok će tri dana kasnije gostovati Poljskoj. Biju "zmajčeki" bitke za odlazak na završni turnir, a problem su im zadavali leptiri (?!), zbog kojih nisu mogli da treniraju u svom trening kampu.

Naime, reprezentacija Slovenije se za pomenuta dva meča priprema u Kopru, a ne u Nacionalnom centru Brdo, koji je izgrađen, uz pomoć Evropske fudbalske federacija (UEFA), za devet miliona evra. U sklopu kampa su četiri terena za trening, kao i poslovna zgrada, ali šta to vredi izabranicima Matjaža Keka, kada nisu na ovom mestu mogli da se pripremaju, i to zbog krajnje bizarnog razloga.

Kako je preneo Index.hr, problem Slovencima je zadavala zaštićena vrsta leptira, japanski sviloprelac, te se zbog nje ne smeju uključivati reflektori u Nacionalnom centru Brdo.

Inače, Slovenci će 16. novembra igrati u Ljubljani protiv Letonije i na tom meču su im tri boda imperativ kako bi zadržali teoretske šanse da se plasiraju na Evropsko prvenstvo. Oni se trenutno nalaze na deobi trećeg mesta sa Severnom Makedonijom (po 11 bodova), dok drugoplasirana Austrija beži pet bodova. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati